El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Senyalitzats els camins rurals de Cocentaina

Una de les senyalitzacions / Guanyar Cocentaina
A proposta de Guanyar Cocentaina en el plenari de juliol de 2017

Els objectius que perseguia la formació d'esquerres amb aquesta senyalització tenen un doble vessant. D'una banda, poder localitzar els propis camins. D'altra banda, el fet de preservar els topònims propis del nostre poble, mantenint i conservant els noms amb què tradicionalment han sigut coneguts

Cocentaina ja té una millor senyalització dels camins del seu terme municipal gràcies a una partida de 12.000 euros destinada a inversions en camins veïnals. Guanyar Cocentaina és qui va fer la proposta al plenari del 20 de juliol de 2017. Els objectius que perseguia la formació d'esquerres amb aquesta senyalització tenen un doble vessant. D'una banda, poder localitzar els mateixos camins. D'altra banda, el fet de preservar els topònims propis del nostre poble, mantenint i conservant els noms amb què tradicionalment han sigut coneguts.

Com es pot veure en les imatges facilitades per Guanyar, alguns dels camins que s'han senyalitzat són el del Terratge, el de Planets - Penella o el de Bassa Nova - Cabanya, entre d'altres.

Aquests treballs els ha dut a terme el personal de la Brigada Municipal d’Obres, i en la confecció dels cartells, en els treballs de camp, han col·laborat amb els tècnics municipals membres de Guanyar Cocentaina d’una manera "molt activa", segons informa el grup de Bernardo Pérez.