El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Música Nova regala al Círculo Industrial d'Alcoi un concert pels seus 150 anys

L'entrada és completament lliure i si vols assistir, has d'estar abans de les 19.30 que és quan comença l'espectacle. 

No et perdes el concert de felicitació que la Societat Musical Nova d’Alcoi li farà aquest dissabte al Círculo Industrial d'Alcoi pels seus 150 anys.

La Societat Musical Nova d’Alcoi està preparada per a celebrar els 150 anys del Círculo Industril d'Alcoi amb un concert al Saló Rotonda. L'espectacle musical arrancarà amb el pasdoble “Peña” de José Carbonell García. Després els músics, dirigits per Juan Doménech, interpretaran “Coplas de mi tierra” de Manuel Palau, “Abdelazar” d’Henry Purcell, “Torna a Sorrento” d’Ernesto de Curtis i “Gran Vals Brillante” de Frederic Chopin. Aquestes tres últimes peces han estat instrumentades per José María Valls Satorres.

Però encara hi ha més, l’audició continuarà amb la marxa mora “El llanto de Boabdil” de Camilo Pérez Laporta, la marxa àrab “Al Hamra” de José María Valls Satorres i per acabar l’homenatge a l’entitat alcoiana, el pasdoble “Círculo Industrial de Alcoy” del mestre Valls.

L'entrada és completament lliure i si vols assistir, has d'estar abans de les 19.30 que és quan comença l'espectacle. A més, el Círculo Industrial lliurarà a José María Valls Satorres la distinció de soci d’honor.