El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sergio Barrera ja és el nou director de l’Agència de l’ONCE a Alcoi

Taule presidèncial / AM

Sergio Barrera és natural d’Alacant i té 33 anys. Des dels 19 té vinculació amb l’ONCE quan va començar com a venedor. En aquests 14 anys ha “crescut laboralment i personal”.

L’Àgora ha acollit l’emotiu acte en que Sergio Barrera s’ha convertit en nou director de l’Agència de l’ONCE a Alcoi. Unes 100 persones han assistit a l’esdeveniment on José Gregorio Gisbert ha deixat el càrrec de director.

Sergio Barrera és natural d’Alacant i té 33 anys. Des dels 19 té vinculació amb l’ONCE quan va començar com a venedor. En aquests 14 anys ha “crescut laboralment i personal”, ja que ha conegut a molta gent amb la mateixa situació. Barrera, durant l’acte s’ha mostrat molt agraït i emocionat. El que ha sigut fins ara president, José Gregorio Gisbert, ha agraït a tothom la tasca en aquesta llarga trajectòria.

Cal destacar que l’Agència d’Alcoi compta amb 194 afiliats, 65 treballadors i dona servei a 11 municipis de les nostres comarques. En la taula residencial, també han estat presents Estela Medina, directora de l’ONCE en Alacant; Enrique Llin, president del Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana; i Jordi Martínez, vicealcalde d’Alcoi.