El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Serpis patrocinarà a Nico Terol

Aceitunas Serpis, patrocinarà a Nico Terol aquest any, el seu logotip apareixerà als colzes i casc del pilot. Amb l'acord signat el nom de l'empresa alcoiana fundada en 1926 per Cándido Miró Rabasa viatjarà per tot el mon acompanyant al campió de 125 cc l'any passat. Cal tindre en compte que els productes d'aquesta empresa estan presents en 67 països del cinc continents.

Paloma De Gracia, Directora General Adjunta de Serpis, ha explicat que "Nico fa les coses amb molta passió i treballa molt dur, uns principis que també volem transmetre des de Serpis, Cándido Miró S.A., amb la nostra energia i la seua força, segur que aconseguirà molts èxits", De Gracia que ha demostrat conèixer a la perfecció el campionat de motociclisme i la trajectòria de Nico, a recordat que "vaig llegir una vegada que ets un llop amb pell de corder, espere que tragues les urpes i et menges a tots".

Per la seua banda, Nico Terol ha ressaltat que "per a mi és un orgull dur un patrocinador de la meua ciutat i a més, m'encanten les olives, ells m'han mostrat el procés d'elaboració, jo també els mostraré els meus secrets de com es prepara una cursa".

El jove pilot ha volgut demanar paciència ja que és l'únic debutant a la categoria, "estic segur que amb treball i perseverança els resultats positius arribaran".

 

ALCOI