El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Servef' canvia a 'Labora' i incorpora moltes novetats i facilitats per a la ciutadania

Hi ha una nova pàgina web i també la ciutadania es pot descarregar una aplicació mòbil, GVA Autoservef,

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació conegut fins ara com a 'Servef' ha canviat la seua imatge corporativa i nom per 'Labora'. El color continuarà sent el roig i el que es vol amb el canvi és adaptar-se al mercat laboral actual.

Aquest canvi també significa un canvi de modificació en el funcionament de les seues tasques en un context més digital, tenint com a prioritat la creació de llocs de treball. Ara, el nou servei 'Labora' vol ser més proper, individualitzat i amb objectius d'orientar a les persones a què tots junts, els empresaris, els treballadors i el sector públic tingues les oportunitats que es mereixen.

El nou model d'oficina d'ocupació s'anomena 'Espai Labora' i a poc a poc s'està implanta'n en tot el territori amb moltes novetats com la incorporació en plantilla de 120 orientadors i orientadores, la posada en marxa d'oficines mòbils, la territorialització de les polítiques d'ocupació mitjançant el programa "Avalem Territori" o l'impuls de la contractació de persones joves que es troben en l'atur amb el programa "Avalem Jove".

A més a més per a facilitar l'atenció a la ciutadania, hi ha una nova pàgina web que està dividida en tres grans àrees: ciutadania, empreses i entitats col·laboradores. Dins de cada un d'aquests apartats estan especificades les necessitats que el ciutadà pot tindre. També la ciutadania es pot descarregar una aplicació mòbil, GVA Autoservef, on es pot accedir fàcilment a les ofertes de formació i ocupació acota'n la recerca per comarca o municipi, idioma, preferències de treball..., així com accedir a les ofertes d'ocupació disponibles en l'àmbit europeu. També la ferramenta inclou opcions perquè els inscrits puguen renovar les seues demandes o inscripcions d'ocupació, sol·licitar cita prèvia i consultar i registrar-se als anuncis que siguen interessants.

Pots descarregar aquesta App del Servef tant per a IOS com Android. Solament cal descarregar-la, identificar-se amb el NIF o NIE i el codi Autoservef. Si no saberes el teu codi, has de donar-li a 'Olvido del código autoservef" i et tornarà a demanar la teua identificació i rebràs el codi a través d'un sms.

L'objectiu de millorar i canviar la imatge corporativa del Servef i la seua funcionalitat és generar confiança en les institucions així com promoure l'augment de la capacitat dels valencians d'emprendre i generar negoci.