El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Serveis públics secunda la vaga al 70%. En comerç i hostaleria, "pràcticament inexistent". Les xifres de CCOO sobre la vaga del 8 de març a Alcoi

Concentració 8 de març / AM
El sindicat ressalta "l'èxit" de la concentració

CCOO Comarques Centrals ha volgut "ressaltar l'èxit" de la vaga feminista i la concentració del 8 de març a Alcoi. Encara que en el seu comunicat de premsa no precisen les dades de participació, la Policia Local informa que hi ha hagut vora 6.000 hòmens i dones participants en la lectura del manifest i a la volta als ponts reivindicativa.

Segons CCOO, "el percentatge de seguiment de les 2 hores convocades es va centrar en els serveis públics, administracions locals i sanitat, situant-se en un 70% el seguiment". Pel que fa a la indústria, "el seguiment va ser una mica inferior, situant-se en un 50%". Quant al comerç i hostaleria, "pràcticament va ser inexistent".

El sindicat continua dient que el 8 de març "marcarà un abans i un després". A més, envia un missatge al govern central de Mariano Rajoy afirmant que "no pot ni deu desentendre les peticions de milions de persones que van omplir ahir els carrers del nostre País".