El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Serveis ràpids i professionals gràcies a 'Sos Servicios'. L'empresa d'Alejandro Ripoll premiada per la Mancomunitat

Cura d’infants i persones majors, neteja, classes particulars... aquests són només alguns serveis que ofereix 'Sos Servicios'.

Cura d’infants i persones majors, neteja, classes particulars... aquests són només alguns serveis que ofereix 'Sos Servicios'. La Mancomunitat ha decidit premiar aquesta idea de negoci amb 1.500 euros creada per Alejandro Ripoll.

L'Àgora d'Alcoi ha acollit el lliurament de premis de la IX edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors. Al vídeo gravat per ARAMULTIMÈDIA podeu conèixer més secrets sobre 'Sos Servicios'. El factor diferencial respecte a altres projectes que han eixit al mercat és la ràpida contractació dels serveis, segons apunta Ripoll.

En l'esdeveniment s'han respectat totes les mesures sanitàries i s'ha adaptat a la situació actual. Les iniciatives guardonades inclouen propostes de tipologies molt variades, centrades en realçar els productes de proximitat, generar ocupació a les comarques i promoure valors mediambientals sòlids.