El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís augura una nova intervenció al carrer Filadors, la tercera en dos anys

Imatge del carrer Filador

Des de Compromís Alcoi denuncien els "deficients" treballs d'asfaltat del carrer Filadors (barri del Viaducte), que haurà de ser reparat per tercera vegada des de l'any 2017.

La formació denuncia que les obres realitzades pel govern, "amb un cost important, poc temps després de ser realitzades, mostren grans símptomes de degradació".

Tot es remunta a febrer del 2017, quan l'Ajuntament escometia la pavimentació del carrer Filadors i Verge del Pilar. Un any més tard, Compromís denunciava públicament el mal estat de l'obra, queixes davant de les quals es va adoptar la mesura d'asfaltar el carrer. Aquests treballs d'asfaltat, asseguren en Compromís, han creat encara més problemes, a causa de "la falta de cura amb què s'han realitzat els treballs". Tot apunta a que almenys es requerirà una nova intervenció, "esperem que a la tercera vaja la vençuda" diuen des de Compromís.

Així doncs, la formació vol que el govern "demane responsabilitats a les empreses que han participat, i que faça valdre les garanties d'obra en el cas necessari".