El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'estudiarà la viabilitat d'un polígon mancomunat a l'eixida est de Muro

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat i la Conselleria d'Economia Sostenible mitjançant l'IVACE, han signat l'acord per iniciar l'estudi de desenvolupament d'un polígon en el sector PI2 de Muro. No es tracta d'un document vinculant, però si una via per a determinar si el lloc és l'idoni. 

Zona on s'estudiarà la viabilitat d'un polígon mancomunat

Nova espenta al projecte d'un polígon mancomunat en les nostres comarques. I la zona que va a estudiar-se en deteniment és el sector PI2 de Muro, 400.000 metres quadrats des de l'autovia, fins a la rotonda que distribueix el trànsit fins a Alqueria d'Asnar i Muro, al voltant de la pedania de Benàmer.

L'IVACE parcs empresarials s'encarregarà de les valoracions, anàlisis urbanístiques, consultes prèvies i propostes de configuració de les parcel·les. Ho explica, en el vídeo de capçalera, la directora de l'IVACE, Julia Company.

Per la seua banda, des de la Mancomunitat i l'Ajuntament de Muro es facilitarà tota la documentació i informació urbanística necessària. A més, com explica el president de la Mancomunitat, Manolo Gomicia, es crearà una agència d'empreses


No és l'únic projecte que té en marxa l'IVACE respecte a polígons industrials en les nostres comarques. També es treballa en l'ampliació del polígon del Maigmó a Tibi, on s'adequaran 160.000 metres quadrats més.