El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Set brigades de voluntaris, vigilaran les muntanyes i l'entorn natural iberut durant l’epoca estival

Set brigades de voluntaris, vigilaran les muntanyes i l'entorn natural iberut durant l’epoca estival / Ibi
Els voluntaris duran a terme aquesta labor del 3 de juliol al 3 de setembre

85 joves protegiran com cada any, les muntanyes i l'entorn natural iberut del 3 de juliol al 3 de setembre i es distribuiran en grups per a vigilar el Paratge Natural de Sant Pascual, el Barranc dels Molins, Saint Lucia, San Miguel, Quatre Vents, el Barranc de la Boquera i Villalobos

Ja se saben els voluntaris que duran a terme les tasques de protecció de l’entorn natural iberut aquest estiu.

Aquest projecte voluntari que es fa tots els anys, es desenvoluparà del 3 de juliol al 3 de setembre i seran 85 joves iberuts els que protegiran i vetlaran per la seguretat i manteniment dels paratges naturals del municipi.

Es distribuiran en grups de set brigades compostes per 9 voluntaris cadascuna per a vigilar el Paratge Natural de Sant Pascual, el Barranc dels Molins, Saint Lucia, San Miguel, Quatre Vents, el Barranc de la Boquera i Villalobos.

Els torns de vigilància del matí, seran de 9.00 h a 14.00 h i de vesprada, de 15.00 h a 19.00 h, sempre de dilluns a divendres a jornada completa i els dissabtes i diumenges de 09.00 h a 14.00 h.

D’aquesta manera, s'evitarà que es produïscqa un impacte negatiu sobre el mitjà natural i en cas de no ser possible, informar el més ràpidament als organismes competents.

L'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, ha agraït al grup la seua acció voluntària i la seua participació: “Des de l'Ajuntament us volem felicitar per la vostra implicació en aquest voluntariat, aconseguint que Ibi siga el municipi amb més voluntaris de la Comunitat Valenciana, dada que demostra la implicació de la nostra joventut en la cura del mitjà natural”