El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Set corredors locals i amateurs seran reconeguts en la FESCAM

La FESCAM és una nova oportunitat per a gaudir de l'esport del 'running' i compartir-lo amb altra gent
Serà el divendres 24 de febrer a les 20 hores a la Sala Polivalent del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre

La nova edició de la Festa del corredor amateur premiarà a un membre de cadascun dels set clubs més emblemàtics d’Alcoi i reunirà a tota la família ‘running’ per gaudir de l’experiència i de l’esport que més desitgen, ja que tothom podrà anar a l’acte

La Festa del corredor amateur (FESCAM) tornarà a lliurar aquest any l’esforç i la dedicació que tenen els esportistes locals i amateurs. Fins a set corredors dels clubs ‘Guerreras APER Alcoi’, Club Atletisme Alcoi, ‘Komando fisiojreig’, Runners Alcoi, Poc a Poc Alcoi, ‘Trialcoy’ i ‘Urban Running’, rebran el divendres 24 de febrer a les 20 hores en el Complex Eduardo Latorre, aquest reconeixement en una nova edició que es fa des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi.

A més, tot el que vulga gaudir d’aquesta festa de l’esport amateur podrà assistir perquè l’objectiu és reunir a tota la gent que practica aquest esport en Alcoi per a compartir noves metes i objectius.

Per la seua part, el regidor d’Esports d’Alcoi, Alberto Belda, ha assenyalat que “és molt important reconéixer el que fan els corredors amateurs d’Alcoi, ja que porten el nom de la ciutat allà on van”.

“El món del ‘running’ en els últims temps s'ha convertit en un fenomen de masses que a Alcoi arrossega a molts, tant en la part d'asfalt, participant a 10km, mitges maratons o maratons, com en la part de trail en la gran proliferació de curses, tant a la nostra ciutat com als voltants i en la part de muntanya hem de ressaltar que podem aprofitant l'entorn privilegiat del qual gaudim”, ha destacat Belda.