El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Set 'festerets' opten a ser Sergent Infantil Moro o Cristià d'Alcoi

Els set candidats són Pablo Pastor (Mossàrabs), Cesc Zapata (Navarros), Miguel Mirón (Creuat), Álvaro Mora (Marrakesch), Leandro Vargas (Realistes), Arnau López (Ligeros) i Yago Montañés (Judios).

La Filà Gusmans acull el concurs de Sergent Cristià i Moro de la Festa Alcoiana, en aquesta ocasió en categoria infantil. El concurs serà el dissabte 17 de novembre i començarà a les 17 h.

El bàndol moro i cristià infantil vol conèixer qui serà els festers que els encapçalen. Volen substituir a Marcos Jacome i Víctor Fernández com a sergents infantils actuals. Els set candidats són els següents: Pablo Pastor (Mossàrabs), Cesc Zapata (Navarros), Miguel Mirón (Creuat), Álvaro Mora (Marrakesch), Leandro Vargas (Realistes), Arnau López (Ligeros) i Yago Montañés (Judios).

Cal recordar que el passat dissabte 10 de novembre fou triat el Sergent Moro 'Major' a la seu de la Filà Cordoneros'. David Antolí ha sigut l'escollit. Com a curiositat, per primera vegada en la història, dues dones optaren a aquest càrrec.