El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Set joves dissenyadors de l'escola de disseny d'Alcoi presentaran una nova col·lecció a Alacant

Set joves dissenyadors de l'escola de disseny d'Alcoi presentaran una nova col·lecció a Alacant / Moda Nova Events
La col·lecció està creada i confeccionada en exclusiva per a la fundació Vicente Ferrer denominada 'Índia'

Dissenyadors de l'escola de disseny d'Alcoi presentaran una nova col·lecció creada i confeccionada en exclusiva per a la fundació Vicente Ferrer denominada 'Índia'

La temporada Copity Fashion Friday 2017 es clausurarà per part de set joves dissenyadors de l'escola de disseny d'Alcoi (EASD Alcoi), presentant la col·lecció 'Índia' creada en col·laboració per a la fundació Vicente Ferrer el pròxim divendres dia 1 de desembre.

Junt amb Moda Nova Events i la sala Copity tancaran la temporada 2017 de les festes exclusives fins al pròxim 12 de Gener.

Els dissenyadors Cristina Ochoa Jordá, Guillermo Martinez Cremadres, Lliris Peidro Císcar, Laura Rico Pascual, Tamara Ayelen Iannuzzi, Lucia Ballesta Monteagudo, i Alberto Bernal Trujillo presentaran els seus dissenys davant de 150 persones entre les quals es trobaran mitjans de comunicació, bloggers, familiars, amics, professionals del sector i amants de la moda.

Hi haurà una copa de benvinguda, photocall, sopar/còctel per tots els convidats, i una desfilada. A més d'un xou en directe de la perruqueria Versatil Hair Salon i sorteig de productes creats pels protagonistes.

La celebració serà en la sala Copity dins del recinte La Seda en la platja de Sant Joan d'Alacant i per assistir es deu enviar un correu amb nom complet d'assistents a info@modanovaevents.com