El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Sexe, desig, amor, humor i fracàs. O siga, la vida". Álex Salvador presenta la seua novel·la 'El amante universal'

La presentació tindrà lloc el pròxim 5 de maig a la seu de Fundació Mutua Levante, amb inscripció prèvia per acomplir amb l'aforamanet. 

Quan el proper dimecres 5 de maig, a l'auditori de la Fundación Mutua Levante a la plaça d'Espanya, Álex Salvador presente la seua òpera prima "El amante universal", farà vora 15 anys que d'alguna forma aquesta novel·la va prendre forma a partir d'un tango de composició pròpia. Tanmateix, la novel·la va començar la seua singladura farà a penes dos anys quan l'autor ontinyentí, (que porta vora tres dècades de vincles amb Alcoi) deslligà el personatge d'Héctor d'una altra novel·la que roman inconclusa.

"Vaig anar tirant del fil i vaig pensar que aquest personatge, que m'era tan familiar, tenia entitat pròpia per protagonitzar tot un relat i vaig apartar provisionalment l'altra idea", explica l'autor.

"El amante universal" (no confondre amb una peça teatral del segle XIX amb el mateix nom) és "una divertida y a ratos melancólica historia de sexo, deseo, amor, humor y fracaso. O sea, la vida", resa a la seua sinopsi.

Així doncs, el 5 de maig, a partir de les 19.00, serà una oportunitat per gaudir de la presència de l'autor en un agradable format d'entrevista, conéixer de primera mà els secrets d'aquesta singular obra i obtindre un exemplar dedicat.

Per qüestions de limitacions d'aforament, cal enviar abans un correu a info@libreriallorens.com per registrar la vostra assistència.