El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S’ha celebrat el IV Concurs Start UPV Campus d’Alcoi

Denis Felst ha sigut el guanyador entre les 16 iniciatives emprenedores que s’han presentat en l’edició d’enguany

El Campus de la UPV d’Alcoi ha celebrat la quarta edició del Concurs Stat UPV. Aquest certamen està organitzat pel mateix campus i l’objectiu és premiar a les millors iniciatives emprenedores amb idees de negoci atenent al seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial, aportació a l’entorn, i incentivar la utilització de l’Espai d’Emprenedoria Start UPV Campus d’Alcoi.

El guanyador d’aquest any, i que s’ha emportat 800 euros, ha sigut Denis Felst, gràcies a una aplicació “My Host”, en la qual els usuaris poden crear esdeveniments privats i altres usuaris desconeguts poden assistir a ells. Cadascun dels esdeveniments té una temàtica i els usuaris poden triar a quina classe vol anar.

José Millet Roig, Vicerector d’Ocupació i Emprenedoria ha sigut la màxima representació de la UPV que ha acudit a aquest concurs, i que a més ha sigut l’encarregat de donar el primer premi. Juan Ignacio Torregrosa, ha sigut l’encarregat de donar el segon premi, amb una dotació de 500 euros, a Alejandro Marín i Carla VendrellJaime Masiá i Ana García Bernabeu, ha donat el tercer i quart premi a Jennifer Rincón y Wilmer Villamizar, que s’han emportat els 300 euros del tercer premi, i Javier Romera que ha guanyat els 200 euros del quart premi.