El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les millors tapes festeres a la nova edició del Concurs de Tapes Samarites

Els dies 30 de març i 6 i 13 d'abril es podran visitar les 15 filaes participants que obrin les seues portes per tal de tastar les tapes.

L'Associació Cultural Samarites ha preparat, juntament amb l'Ajuntament d'Alcoi, una nova edició del Concurs de Tapes. Una bona ocasió per a eixir al carrer i començar a calfar motors per a les festes de Moros i Cristians d'aquest any. A més és una bona oportunitat perquè gent que no participa en les festes puguen visitar les seus de les filaes.

Un total de 15 filaes participen en aquest concurs gastronòmic en el qual hi haurà tres premis: el premi especial del jurat, format per gent de l'hoteleria o representants d'associacions, un premi popular, que triarà la gent que vaja a tastar les tapes, i per últim, el "premi tradició", que s'atorgarà a millor trapa tradicional d'Alcoi. 

Els preus seran 2 euros canya, tapa o 2,5 euros si volem acompanyar la tapa del típic plis play. El concurs constarà de tres jornades en la que aquestes 15 filaes participants es dividiran en els dies 30 de març i 6 i 13 d'abril, i l'horari per apropar-se serà des d'aproximadament les 12.00 h del migdia fins a les 15.00 h.