El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

S'ha presentat l'acte de cloenda del projecte "Escola Canta"

En aquest projecte participen uns 400 alumnes de 5é de primària de 10 centres escolars d'Alcoi, en el qual s'ha impulsat el valencià a través de cançons. 

El projecte per a impulsar el valencià a través de cançons en xiquets de 5é de primària arriba al seu fi, i és per això que s'ha preparat un acte de cloenda amb els 400 alumnes de 10 centres escolars d'Alcoi que han participat amb aquest programa que ajuda a fomentar la nostra llengua. 

Els col·legis durant aquest curs han treballat el valencià amb cançons actuals en aquest idioma, i han preparat cadascú d'ells un concert al llarg del curs. Ara s'uneixen tots per a cantar junts amb l'objectiu de defendre la nostra llengua i crear un pla d'immersió lingüística mitjançant la música, amb resultats molt positius. 

L'actuació final serà el divendres 31 de maig a la Plaça Ferrándiz i Carbonell. A més, comptaran amb la participació del Conservatori de Música i el Conservatori de Dansa, que acompanyaran durant el concert per tal de crear un espectacle molt especial. 

Aquest projecte es va iniciar a Castelló, i Montse Salas, representant de l'àrea de plurilingüisme de la Conselleria d'Educació, va proposar-li al regidor d'Educació, Alberto Belda, la possibilitat de fer-ho també a Alcoi, i ja abans d'acabar el curs s'ha valorat aquest programa com molt satisfactori, i amb moltes possibilitats de què es faça novament durant els pròxims anys.