El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'habilita una línia telefònica per a portar medicaments a domicili

La persona que es trobe entre els col·lectius de risc al Coronavirus pot telefonar al 900 36 22 36
  • Els beneficiaris d'aquest servei seran els majors de 65 anys, les dones embarassades, les persones que patisquen d'hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer o que estiguen immunodeprimits.
  • Aquest servei també es pot sol·licitar a través dels serveis municipals de cada localitat.

La conselleria de Sanitat ha habilitat el número de telèfon 900 36 22 36 per tal que col·lectius vulnerables tinguen l'opció de demanar a les farmàcies que els porten a casa els medicaments que requereixen.

La mesura s'ha pres gràcies a un acord entre el govern valencià i el Consell General de Farmacèutics. D'aquesta manera, la persona que es trobe entre els col·lectius de risc al coronavirus pot telefonar al 900 36 22 36 i des d'aquest telèfon es remetrà la comanda a la farmàcia més pròxima al seu domicili.

Els beneficiaris d'aquest servei seran els majors de 65 anys, les dones embarassades, les persones que patisquen d'hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer o que estiguen immunodeprimits.

La consellera Ana Barceló ha donat la notícia en la compareixença d'aquest dijous, apuntant que amb aquesta iniciativa es vol evitar que les persones d'aquests col·lectius en risc s'hagen de desplaçar dels seus domicilis a les farmàcies. Així mateix, Barceló ha assenyalat que aquest servei també es pot sol·licitar a través dels serveis municipals de cada localitat.