El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'han entregat els distintius SICTED a les empreses turístiques d'Alcoi

Un total d'onze premiats pel programa de millora continua en el sector turístic de la Generalitat Valenciana

L'alcalde, Toni Francés, ha entregat els distintius del programa "Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos" (SICTED). Aquest programa, impulsat per la Generalitat Valenciana, té com a objectiu aconseguir una millora continua dins del sector turístic.

11 empreses alcoianes han sigut reconegudes per aquest projecte autonòmic: Alcoitur Viajes, Restaurante Sant Francesc, Restaurante Masía Safranera, Allotjament Rural Masía La Safranera, Hostal Savoy Restaurante, Hostal Savoy, Taxista Jorge Pérez, Refugi de Cervantes, Teatre Calderón i aquest any s'han estrenat dins d'aquest reconeixement els apartaments turístics "Residencial Alcoy" i el comerç "Arte 23".

En la localitat hi ha un total 35 empreses adherides a les empreses SICTED i compten amb una àmplia representació del sector en oficis molt diversos.

SICTED té diferents cicles de millora, com el Cicle de seguiment, el de renovació, el cicle IV, el cicle d'acceleració. Aquests grups treballen per a millorar la destinació turística. Des de l'any 2013 s'han fet millores en diferents temàtiques com la senyalització turística, adequació de destinació a les noves tecnologies i s'ha elaborat una agenda comuna d'esdeveniments.

És per això que Aloi ha rebut el premi al Millor Projecte de Grup de Millora d'Espanya, gràcies a la instal·lació de wifi gratuït en la Tourist Info i punts de recàrrega mòbil, i el premi al Primer Finalista Millor grup de Millora d'Espanya per la creació d'una agenda anual d'esdeveniments, sota el nom www.ticketalcoi.com