El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Si el Brexit et genera dubtes empresarials, la Cambra de Comerç d'Alcoi t'assessora

Pots accedir a tota la informació tant des de la web de la Cambra de Comerç d'Alcoi com des del portal del Brexit de les cambres valencianes.

En la web de la Cambra de Comerç hi ha un accés directe al formulari de consulta, així com enllaços a les fonts oficials de la informació, com pot ser el Parlament Europeu, el govern del Regne Unit o el Ministeri d'Exteriors.

Les cinc cambres de comerç de la Comunitat Valenciana han habilitat un portal per atendre les consultes de tots els empresaris respecte al Brexit i les seues possibles conseqüències. Es pot accedir per la web de la Cambra de Comerç d'Alcoi, que compta amb un accés directe al portal.

Ací podem accedir a un formulari de consulta on fer preguntes concretes, i que atendran els equips d'internacional de les cambres de comerç valencianes.

 

Però a més, en el portal podem consultar nombrosa informació econòmica, jurídica o empresarial, oferida per les fonts oficials que estan vinculades a les negociacions d'eixida del Regne Unit de la Unió Europea. Així, hi ha informes de l'Agència Tributària, el Consell Europeu, el portal del Brexit de la Unió Europea, la Cambra d'Espanya, l'ambaixada espanyola en Londres, el govern del Regne Unit, l'Oficina Econòmica d'Espanya al Regne Unit (l'ICEX), el Parlament Europeu o la Secretaria d'Estat de Comerç.

Des de l'inici del Brexit, les cambres de comerç valencianes han seguit les negociacions per tal d'avançar-se a les conseqüències que puguen suposar per a les empreses valencianes. Al llarg del 2018 s'han emés informes bianuals; i els últims dos anys s'han fet diverses jornades informatives per a empreses, així com reunions amb l'ambaixada britànica i el Ministeri d'Exteriors.