El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Si tens una història amb el càncer, conta-la

Hi ha de termini fins al 31 de maig per a presentar els relats. Les bases tota la informació es pot consultar a la web de SOLC.

SOLC i Fundació Mutua Levante presenten la tercera edició del concurs de relats 'El càncer. El canvi de la meua vida'.

El càncer ha suposat un canvi en la vida de molta gent, i des de solc animen ara a compartir eixa experiència amb un relat curt. Marcela Ripoll, presidenta de SOLC, assegura que aquests textos íntims ajuden molt, no sols als escriptors, sinó també als lectors.

En aquesta tercera edició compten a més amb el patrocini de la Fundació Mutua Levante, que ja col·labora amb SOLC tots els anys en altres activitats. En el vídeo, la presidenta de SOLC Marcela Ripoll, i Pep Jordà des de la Fundació Mutua Levante, ens expliquen tots els detalls del concurs.

El termini per a presentar els relats comença aquest mateix 23 de març i conclou el 31 de maig. Hi ha dos categories, una junior per a escriptors entre 13 i 17 anys, i altra sènior a partir dels 18 anys. El concurs no compta amb premi en metàl·lic, sinó en reconeiximent. Els 10 relats finalistes es publiquen en un llibret, i el guanyador en la revista anual de SOLC. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc a la seu de la Fundació Mutua Levante en una data per confirmar, i sempre que la situació sanitària ho permeta.