El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Si tens una idea d'empresa, pots posar-la en marxa amb Emprendeaventur@

Manolo Gomicia, per la Mancomunitat; i Jesús Casanova i Jordi Tormo, pel CEEI Alcoi-València
La millor idea de negoci aconseguirà assessorament gratuït del CEEI i JOVEMPA per a posar en marxa l'empresa

Arriba la huitena edició d'aquest programa que t'ajuda a polir i definir la teua idea de negoci, a crear un equip per a dur-la endavant, a concretar aspectes de finançament o màrqueting, i a arredonir la presentació que servirà per a vendre la teua empresa i aconseguir clients. Ja hi ha 10 inscrits, però hi ha de temps fins al 18 de març per apuntar-se.

És la huitena edició d'aquest programa d'entrenament empresarial organitzat entre el CEEI, la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat i l'associació de Joves Empresaris JOVEMPA. Està dirigit a aquells que tenen una idea de negoci, perquè al llarg de sis sessions podran definir el model de negoci, aprendran com construir un equip i fer presentacions, concretaran els plans de màrqueting i els plans financers i econòmics, i es prepararan per a exposar la seua idea. Finalment els participants intentaran vendre la seua idea a un jurat que determinarà qui són els guanyadors d'Emprendeaventur@ 2018, i que comptaran amb assessorament gratuït per part de JOVEMPA i el CEEI.

Com dèiem, són ja 8 edicions en la que s'ha demostrat el potencial d'Emprendeaventur@, ja que com explica Jordi Tormo del CEEI, de totes les edicions han eixit idees que el dia de hui són empreses en actiu. De fet, alguns noms són ja coneguts, com l'empresa guanyadora de l'anterior edició, Coba Complements, també premi empresa sostenible de la Mancomunitat; o el guanyador de fa dos anys, Bambú Studios.

L'edició d'enguany a més coincideix en el temps amb l'Àgora Activa, el nou programa del CEEI i la Mancomunitat per a llançar empreses, i a la que accediren 10 de les 35 iniciatives que ho sol·licitaren. A la resta se li ha donat l'oportunitat de participar en Emprendeaventur@ i ja en son 10 les inscripcions. Si interés i encara no t'has inscrit, pot fer-ho fins al 18 de març a la web del CEEI Alcoi.

El programa d'Emprendeaventur@ tindrà lloc del 20 de març al 17 d'abril a l'Àgora d'Alcoi. El director del CEEI Alcoi - València, Jesús Casanova, explica que "tindrem al mateix temps dos programes de suport, tant a emprenedors, com a empreses de recent creació. Es demostra que l'Àgora és un punt d'atracció de tots els emprenedors i empreses".

Emprendeaventur@ és una iniciativa del CEEI d'Alcoi que es va iniciar l'any 2006 tan sols a Alcoi. Poc després va traslladar-se a tota la comarca de la mà de la Mancomunitat. No és tan sols un programa consolidat a l'Alcoià i el Comtat, sinó que altres comarques han vist els seus resultats i ja s'han celebrat edicions a Alacant, Benidorm, Dénia, Xàbia o Sant Vicent del Raspeig.