El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Si vols conéixer al Campus d'Alcoi de la UPV, el 28 de març obri les portes a estudiants i famílies

Encara estan obertes les inscripcions per a poder assistir el dia de portes obertes del Campus d'Alcoi de la UPV, i conéixer de primera mà tot el que pot oferir. Et facilitem programa i enllaços d'inscripcions.

El pròxim 28 de març, el Campus d'Alcoi de la UPV celebra una jornada de portes obertes per a donar a conéixer tota l'oferta formativa i les instal·lacions de les quals disposen. Una oportunitat única per als joves estudiants que estan ara triant estudis i universitats, o per a qualsevol que vulga saber un poc més sobre el campus alcoià. Hi haurà una sessió per a oferir informació i resoldre dubtes, al mateix temps que es descobreix com és d'activa la vida universitària a la UPV.

Es podran fer visites als laboratoris, conéixer la llarga història de l'Escola Politècnica a Alcoi, saber sobre tots els serveis que ofereix el campus i fins i tot s'exposaran els casos d'èxit d'alguns estudiants. I si encara hi ha dubtes, s'atendrà cada cas concret.

Un moment de la jornada de portes obertes de l'any passat / UPV

Manolo Llorca, subdirector de Promoció i Comunicació, assegura que han preparat moltes sorpreses per aquesta jornada de portes obertes, per tal d'atendre a totes "aquelles famílies que tinguen dubtes en aquests moments o que estan en el procés de decisió sobre el futur dels seus fills".

Ací pots consular el programa concret previst per al 28 de març al Campus d'Alcoi de la UPV. I en aquest enllaç pots formalitzar la inscripció.