El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Si vols tenir el teu propi hort en Alcoi ara ho tens fàcil

L'ús de les parcel·les és gratuït i té una vigència de 4 anys.

Aquells que vulguen tenir el seu propi hort a la ciutat d'Alcoi estan d'enhorabona. L'Ajuntament d'Alcoi hainiciat el procediment per a l’adjudicació dels horts socials ecològics municipals que romanen lliures. Actualment són 11 les parcel•les que poden ser adjudicades, 3 al parc de la Zona Nord i 8 a Mascarella de Ferran(carrer del Barranc del Cint).

Per tal de fer ús dels horts s'ha de presentar una sol·licitud fins al 27 de setembre en el Registre de l’Ajuntament d’Alcoi, c/ Sant Llorenç, 2 ( 9 a 14 h de dilluns a divendres) i així participar en l’adjudicació per sorteig d’aquests terrenys. 

L'ús de les parcel·les és gratuït i té una vigència de 4 anys, renovable anualment. Els sol·licitants hauran de ser majors d’edat, estar empadronats en Alcoi, no ser titular de cap altre hort municipal i estar al corrent de les obligacions tributàries municipals.

Tindran prioritat en l’adjudicació de les parcel·les les persones desocupades, jubilades o pensionistes, però aquest procediment està obert a la resta de ciutadans que complisquen els requisits.

En aquests moments Alcoi disposa en total de 51 parcel·les d’horts socials ecològics en 3 zones diferents: 27 estan a Mascarella de Ferran, 14 al Parc de la Zona Nord i 10 al Parc de Batoi. Cal especificar que algunes d’aquestes són utilitzades per diferents associacions i entitats.