El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Signat un acord de col·laboració entre ACETEX i l'Associació Alcoi Industrial

El President d'Alcoi Industrial, Enrique Masiá, i el d'ACETEX, José Martínez, en el moment de la signatura del conveni.

L'acord es perfeccionarà sobre la base de la realització d'activitats i iniciatives conjuntes. 

La patronal d'empresaris tèxtil de l'Alcoià-Comtat (ACETEX) i l'associació Alcoi Llegat Industrial han subscrit un acord de col·laboració, amb què fomentar la posada en valor del patrimoni històric industrial d'Alcoi i del seu entorn.

El document s'ha signat aquest divendres en la seu tèxtil del carrer Santa Rita 21 d'Alcoi, entre el President d'ACETEX, Jose Martínez, i el d'Alcoi Industrial, Enrique Masiá. Segons apunten des de l'entitat presidida per Masià, "el conveni forma part de l'estratègia de crear una sinèrgica xarxa de relacions institucionals i té per objecte establir un marc general de col·laboració per al foment i intercanvi d'experiències en els camps de la formació, la recerca, la cooperació al desenvolupament i la cultura en general, dins d'aquelles àrees en les quals totes dues entitats tinguen interés manifest".

Incideixen que els esforços aniran en la línia de difondre i fer valdre el patrimoni històric industrial d'Alcoi i el seu entorn, fonamentalment pel que fa a la indústria tèxtil. És per això que afirmen el següent en relació amb l'acord: "quan una de les parts tinga una idea relacionada amb la finalitat del present acord, en la qual entenga que es poden obtenir millors resultats finals amb la participació de l'altra part en el desenvolupament d'aquesta, la convidarà a col·laborar en l'estudi, pressupost i desenvolupament de les activitats concretes per a fer-la realitat".