El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Silvia Sanchis, Maria Merlos i Nuria Llopis, de l'Institut de Batoi, guanyen el concurs de Fotografia 'La Felicitat' de la Fundació Mutua Levante

  • Les obres guanyadores, de Silvia Sanchis, Maria Merlos i Nuria Llopis
  • Es pot viistar fins el 8 d'octubre

Lliurats els premis del concurs de fotografia 'La Felicitat' organitzat per la Fundació Muta Levante i l’Associació Fotogràfica Alcoiana amb tres guanyadors: que estudien al CIP FP Batoi. Les obres llueixen una excel.lent capacitat creativa i comunicativa.

Les 20 fotografies exposades des del 9 de setembre i fins el dijous 8 d'octubrea la Fundació Mutua Levante (Plaça de l'Ajuntament) les han realitzat els alumnes del CIP FP Batoi. Amb aquesta proposta s’ha volgut activar l’interés per la Cultura i la Fotografia entre els joves.

Silvia Sanchís ha guanyat el primer premi amb una fotografia presa en Irlanda, el segon premi ha sigut per María Merlos i el tercer per a Nuria Llopis.

ARAMULTIMÈDIA ha pogut gaudir de prop totes aquestes fotografies en les que apareixen moltes cares de la felicitat gràcies a la mirada dels seus autors. L’exposició ens demostra que de vegades no calen grans jets privats ni illes paradisíaques per  a ser feliços, sols cal prestar atenció a eixos moments especials que es presenten davant nostre.

Si encara no has pogut gaudir d’aquesta exposició et recordem que “La Felicitat” estarà a la Fundació Mutua Levante fins al 8 d’octubre.

TOT, al vídeo que els oferim