El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Silvia Soler Boutique i Toni Miranda Fotógrafo guanyen els premis d'aparadorisme

Imatge dels premiats.

D'altra banda també s'ha premiat la tasca dels tres alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi (EASD), que han col·laborat en la decoració de l'aparador de Toni Miranda Fotógrafo.

Tots dos establiments s'han embutxacat 500 €, en el cas de Silvia Soler Boutique per guanyar el concurs en la categoria de locals comercials, i en el de Toni Miranda Fotógrafo per fer-ho en la categoria de locals d'hostaleria i serveis.

El segon premi en la categoria de locals comercials ha recaigut en l'establiment BEERS&CO (C/ Mossén Torregrosa, 9), amb un premi de 300 €; mentre que per a la categoria de locals d'hostaleria i serveis el segon millor aparador ha sigut el de la cafeteria PEPE’S COFFE&CO (Alameda Camilo Sesto, 62). 

D'altra banda també s'ha premiat la tasca dels tres alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi (EASD), que han col·laborat en la decoració de l'aparador de Toni Miranda Fotógrafo. Els alumnes s'anomenen Caridad García Ortuño, Paula Santana Herrero i Ayelén Montoya Cabrera, cadascú dels quals ha rebut 100 €.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha assegurat que "l'Ajuntament d'Alcoi té entre els seus objectius principals de potenciar el petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per a incentivar les compres nadalenques en el municipi”.