El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Silvia Soler boutique dissenya una camiseta solidària a favor d'AFA Alcoi

Les camisetes solidaries / SSB

El 100% dels beneficis aniran destinats a AFA Alcoi. La pre-venda estarà disponible fins al 31 de desembre.

Comerç de proximitat i solidaritat s'uneixen a la iniciativa de Silvia Soler boutique. La tenda, ubicada al Carrer Sant Nicolau d'Alcoi, ha llançat una pre-venda de camisetes solidàries en favor de l'Associació de Familiars i Amics de Persones malaltes d'Alzheimer. Les camisetes unisex es poden comprar a partir d'aquest diumenge 13 de desembre.

A silviasolerboutique.com es poden adquirir aquestes camisetes. El 100% dels beneficis aniran destinats a AFA Alcoi. La pre-venda estarà disponible fins al 31 de desembre. Sens dubte, un bon regal solidari per ajudar també al comerç local. Aquest 13 de desembre, Silvia Soler boutique celebra el seu 10 aniversari.

Es tracta d'una pre-venda en la qual es podran comprar dos models de samarreta unisex, l'edició amb print i l'edició especial limitada (50 unitats) amb print i detalls brodats a mà per ella mateixa. Estaran disponibles des de la XS fins a la XXL (tots dos models són unisex) i els preus de venda seran de 18€ el model amb print, i 25€ l'edició especial limitada amb brodats.