El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inaugura de manera virtual el 24é Congrés Internacional en Direcció i Enginyeria de Projectes

24é Congrés, de manera virtual

En aquesta edició participaran més de 300 professionals, entre assistents i conferenciants

El Campus d'Alcoi de l'UPV i AEIPRO han organitzat el 24é Congrés Internacional en Direcció i Enginyeria de Projectes (CIDIP2020)

El 24é Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes ha estat inaugurat aquest dimarts dia 7 de juliol a les 17h, de manera virtual. L'acte es va realitzar mitjançant una plataforma virtual on els assistents acudien amb un avatar.

El primer en parlar va ser Juan Ignacio Torregrosa, Director del Campus d'Alcoi de l'UPV, el qual ha afirmat que "ha sigut un repte afrontar aquesta edició, però ha sigut un gran aprenentatge i ho aprofitarem per al futur". Salvador Capuz Rizo, president de l'Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes, ha vullgut agrair a totes les persones que han dut endavant aquesta atípica edició. Seguidament, ha pres la paraula Toni Francés, Alcalde d'Alcoi, el qual ha assegurat que tenien molta il·lusió en dur a terme aquest event i, que gràcies a totes les persones que han col·laborat per fer-ho possible, s'ha pogut dur endavant en aquesta estranya situació. Per últim, ha tancat l'acte Francisco José Mora Mas, Rector Magnífic de l'universitat Politècnica de València, "sempre ha sigut important executar projectes adequadament, però en aquests temps la necessitat és més important"

El 24é Congrés es celebra des del 7 de juliol fins al 9 i participaran més de 300 professionals, entre assistents i conferenciants. També cal destacar que À Punt és el mitjà oficial d'aquest Congrés.

Pel que fa al 25é Congrés, se celebrarà físicament a Alcoi en 2021, si les condicions sanitàries ho permeten.