El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inaugura la Setmana de la Ciència 2017 amb la signatura en el Llibre d'Or de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi

S'inaugura la Setmana de la Ciència 2017 amb la signatura en el Llibre d'Or de l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi. / UPV
El canvi climàtic va ser el punt clau d'aquesta inauguració

El canvi climàtic és el principal objectiu de la inauguració de la Setmana de la Ciència 2017 en la que s'ha signat en el Llibre d'Or de la EPSA

Amb motiu de la inauguració de la Setmana de la Ciència 2017 dedicat al canvi climàtic, el catedràtic, García Gómez, va aprofitar la seua visita per a signar en el Llibre d'Or de la EPSA, a més, va presentar la conferència “Canvi climàtic i el seu impacte en noves energies: combustibles solars”.

L'edició d'enguany ha sigut inaugurada en la Sala de Graus per Roberto Garcia Payá, D. José Manuel Barat Baviera vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat Politècnica de València, D. Manuel Gomicia, Regidor d'empresa, Formació i Innovació del M.I. Ajuntament d'Alcoi i D. Joan Ignacio Torregrosa López, Director Escola Politècnica Superior d'Alcoi.

En la conferència s'ha presentat una alternativa basada en la conversió de la llum solar en compostos químics que puguen ser usats com a combustibles.

També està prevista pel dia 7 de novembre a partir de les 19.30 hores: “Què és el turisme, quan tot pot ser turístic?” a càrrec del D. Ricard Vaig piular i Ninot, Arquitecte i urbanista, Doctor arquitecte i catedràtic d'Urbanisme i Ordenació del Territori en l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura.