El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S’incorporaran 8 persones a la plantilla del departament de Benestar Social d’Alcoi

S’incorporaran 8 persones a la plantilla del departament de Benestar Social d’Alcoi
D’aquestes persones, 6 treballaran a jornada completa i 2 a mitja jornada, amb diferents perfils professionals.

L’Ajuntament d’Alcoi amplia la plantilla del departament de Benestar Social en 8 persones, 6 a jornada completa i 2 a mitja jornada amb diferents perfils professionals. La contractació és d’un educador social, un treballador social, un administratiu, dos assessors jurídics i un psicòleg

Un educador social, un treballador social, un administratiu, dos assessors jurídics i un psicòleg són els professionals que se sumaran a la plantilla del departament de Benestar Social d'Alcoi. Els primers 6 treballaran a jornada completa i els dos restants a mitja jornada

Per a poder dur avant aquestes incorporacions, s’ha rebut una subvenció per la Generalitat Valenciana, de 695.000 euros. A més s'ha assumit els expedients de 2017 paralitzats en Conselleria sobre dependència, per a gravar-los i valorar les sol·licituds a través d'una ajuda per a contractar a més personal.

La incorporació serà immediata en aquells casos que ja hi ha borsa i, de moment, els contractes seran fins al 31 de desembre.

Cal destacar que l’Ajuntament ha fet ús de les borses de treball, com és el cas del treballador, l'educador social i l'administratiu. I en el cas del psicòleg i dels assessors jurídics, la borsa es va obrir fa setmanes i ja s'ha acabat el període d'admissions de sol·licituds.

L'estat de les diferents borses municipals es pot consultar en aquesta web.

Aroa Mira, responsable de Polítiques Socials, destaca que “per la nostra part, estem disposats a treballar i fer tot el que estiga a les nostres mans perquè els ciutadans puguen rebre uns serveis socials de qualitat, comptant amb el finançament de conselleria, ja que parlem de serveis de competència autonòmica. Al final, som les entitats locals les més properes als ciutadans i les que rebem les queixes i ens afecten els problemes dels veïns així que agraïm la bona entesa existent en la Conselleria per a poder millorar, amb els mecanismes legals i de contractació que tenim uns i altres, la qualitat de vida de les alcoianes i els alcoians”.