El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'incrementa en 26 persones la plantilla de Serveis Socials des de 2011

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira.

També s'ha incrementat en un 200% la partida pressupostària del departament en els últims 8 anys. 

L'Ajuntament d'Alcoi contractarà pròximament 2 promotores d'igualtat i 2 tècnics en inserció social, incorporacions amb què el departament de Polítiques Socials passarà a disposar de 60 treballadors, 102 tenint en compte els que hi treballen per contractació externa. Amb els 4 nous contractes el departament ha vist incrementada la seua plantilla en 26 persones des de 2011.

La relació de 56 persones que treballen a Serveis Socials en àrees especialitzades és la següent: 18 treballadors socials, 6 educadors, 9 persones administratives (una està a mitja jornada), 2 conserges, 1 policia, 4 psicòlegs, 1 TASOC, 1 agent d'igualtat, 9 auxiliars de llar, 2 orientadores laborals, 1 treballador social d'orientació laboral i 2 assessors jurídics. A tots ells se'ls sumarà 2 promotores d'igualtat i 2 tècnics en inserció social (TIS).

En l'apartat pressupostari cal ressaltar que la Generalitat Valenciana aporta 1.055.200 € mitjançant quatre tipus de subvencions: una per a la contractació de personal en serveis socials generals, una altra per a serveis específics de la xarxa d'igualtat, i altres dues per als programes PANGEA EEIIA

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, destaca "l'esforç realitzat per aquest govern en polítiques socials d'ençà que va arribar a l'Ajuntament", quelcom que s'ha traduït en un increment pressupostari del 200%, sumat a programes com 'Entendre al bebé', 'Faro', i la redacció de plans com el d'igualtat i d'infància.