El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'incrementa la plantilla del consultori de la Zona Alta

Façana de l'ambulatori de la Zona Alta

Aquesta plaça de personal no sanitari se suma als altres dos sanitaris de què ja disposava l'ambulatori (metge i infermera).

L'ambulatori de la Zona Alta d'Alcoi ha incorporat a la seua plantilla una plaça de personal no sanitari, responent així a les crítiques d'alguns partits de l'oposició, que denunciaven la falta de personal en el centre.

Aquesta plaça de personal no sanitari se suma als altres dos sanitaris de què ja disposava l'ambulatori (metge i infermera). La nova incorporació ha suposat un trasllat respecte al Centre de Salut de la Plaça de Dins, i és que recordem que l'ambulatori de la Zona Alta es troba adscrit a aquest últim.

"Amb aquesta incorporació, el personal sanitari ja podrà realitzar atencions domiciliàries sense haver de tancar l'ambulatori" recorda el regidor de Sanitat, Miguel Juan Reig. Aquesta era una de les carències de les quals ja havia alertat Compromís recentment, sumades per exemple a les dificultats per a demanar cita prèvia telefònica. Preguntat per la carència de personal, el regidor reconeix que existeix, encara que l'equipara a la pràctica totalitat de tots els serveis públics: "coneixent els recursos que hi ha, s'han d'optimitzar".

Deficiències en l'edifici

A pesar de l'increment de la plantilla, Compromís considera que les deficiències a l'ambulatori persisteixen. La regidora Elisa Guillem al·ludeix a l'estat de l'edifici: "les persianes fa més de 2 anys que no funcionen, a més de les goteres continuades; el govern va afirmar que ja estava solucionat però, no ha sigut així". D'altra banda, des de Compromís també demanen al govern municipal que "reclame a Conselleria un augment de personal sanitari, tant de metges com d'auxiliars, per tal de poder assolir millor tota la població del barri".