El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sinergies culinàries: Mutua Levante i CIP FP Batoi celebren les I Jornades Gastronòmiques

El restaurant l'Assaig del CIP FP Batoi ha acollit les primeres jornades gastronòmiques, amb el patrocini de la Fundació Mutua Levante

Jordi Sanus de l'Amagatall de Tota ha oferit un taller als estudiants, i els assistents han pogut gaudir d'una degustació dels resultats. La trobada ha generat l'espai perfecte perquè empreses, polítics i el sector educatiu dialogue sobre el futur. 

El restaurant l'Assaig del CIP FP Batoi ha acollit les primeres jornades gastronòmiques, amb el patrocini de la Mutua Levante. Una trobada a la qual s'ha convidat a empresaris, patronal, institucions i mitjans de comunicació, i on s'ha repassat tota l'oferta formativa del CIP FP Batoi. 

A més, Jordi Sanus, cuiner del restaurant alcoià L'Amagatall de Tota, ha oferit els últims dies un taller als estudiants del centre, on han aprés més sobre el treball diari en una cuina. Però no sols han aprés teoria, sinó que ho han posat en pràctica i han oferit tot un menú degustació als assistents.

Des d'ARAMULTIMÈDIA no hem volgut perdre's la trobada (i, per descomptat, tastar els resultats), i t'oferim un complet vídeo de la cita.