El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ix a licitació la construcció del Bracal a Muro

El conseller Vicent Marzà anuncia que "s'inicia, per tant, el procés per dotar d'una vegada per totes d'aules dignes a tants alumnes de la localitat que han estudiat en barracons durant anys". L'alcaldessa de Muro Jacqueline Cerdà diu satisfeta que "la veritat és que la conselleria està complint els termini"

La conselleria d'Educació ha publicat aquest 30 de novembre en la Plataforma de Contractació de la GVA l'anunci de licitació per a les obres del nou col·legi Bracal. S'inicia així un procés molt esperat, i que suposa, ja que les empreses interessades poden presentar les seues propostes.

Segons el document de licitació, el termini per a les obres és de 13 mesos, i el pressupost de 6,2 milions d'euros. Però primer ha de concloure el procés administratiu i que les propostes presentades passen per la mesa de contractació i la mesa administrativa, abans de triar una proposta econòmica i adjudicar les obres. Tot i això, per molt que s'allargue aquest procés administratiu, les obres al Bracal es molt probable que comencen abans que acabe el 2019.

El conseller d'educació Vicent Marzà diu que "quan vam arribar no estaven ni els plànols fets per a construir el Bracal. Ha sigut molt costós dels del punt de vista administratiu poder arribar al punt on hem arribat hui: tindre per fi penjada l'oferta de licitació per a la construcció d'aquesta escola de Muro". Marzà diu que "s'inicia, per tant, el procés per dotar d'una vegada per totes d'aules dignes a tants alumnes de la localitat que han estudiat en barracons durant anys. Continuem per tant, de forma incansable i honesta, en el treball de millorar les infraestructures escolars i agraïm tot el treball fet per la comunitat educativa del centre".

Des de Muro, la seua alcaldessa Jacqueline Cerdà es mostra molt satisfeta per la notícia que suposa "el tret d'eixida a la construcció del Bracal". Diu que "hui és un gran dia per a tot el poble de Muro, perquè és una notícia molt bona i molt esperada. La veritat és que la conselleria està complint els terminis, com ens van dir en la reunió d'octubre"