El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicia la citació per a la vacunació massiva

Vacuna del coronavirus. Imatge facilitada per Sanitat.

No es pot acudir al punt de vacunació si no s'ha rebut el missatge de citació. 

Està previst que la vacunació s'inicie el 6 d'abril, i s'està citant per missatge a les persones de 65 anys per a rebre la vacuna Astrazeneca; i als de 79 per a rebre la Pfizer.

Des de Sanitat han informat que ja s'ha començat a citar a la gent per a la vacunació massiva, que està previst comence la pròxima setmana. Se cita via sms, missatge de text al mòbil, i des de Sanitat incideixen en què "és molt important destacar que no han d'acudir al punt de vacunació si no tenen sms de citació".

Està previst que la vacunació massiva comence el 6 i 7 d'abril amb les persones de 65 anys, els nascuts en 1956 i 1957, que rebran la vacuna d'Astrazeneca. També començaran a vacunar a la gent de 79 anys amb la vacuna de Pfizer, però quan s'acabe amb la primera dosi que encara està posant-se als majors de 80 anys. I quan acaben de vacunar al grup de 79 anys se citarà per edats en ordre descendent. 78 anys, 77 anys, 76 anys, etc. Simultàniament a tot aquest procés es vacunarà de la segona dosi als grups que corresponga.

A Alcoi, el lloc continua sent el complex esportiu Eduardo Latorre: