El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicia la ruta del Tirisiti amb les entrades esgotades

Hi haurà rutes de la mà del Tirisiti els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre. Ja s'han inscrit 150 turistes

L'any passat van ser un èxit total, i enguany ja s'han esgotat les places. Un total de 150 turistes gaudiran de les rutes de la mà del Tirisiti, que tindran lloc els dissabtes 3, 12  i 17 de desembre. A més, han pogut comprar també l'entrada per a una de les sessions especial s del Tirisiti que es faran eixos dies. En total, Tirisiti oferirà aquest Nadal vora 200 funcions.

Aquest dissabte 3 de desembre ha tingut lloc la primera de les tres rutes "Descobreix Alcoi de la mà del Tirisiti", una proposta que l'any passat va tindre molt d'èxit i que enguany arranca amb totes les places per a les 3 rutes esgotades. Gent de tot arreu vindrà fins a Alcoi els pròxims 3 dissabtes per conèixer la ciutat, però també tindran l'oportunitat de vore a la vesprada el Betlem del Tiristi al Teatre Principal, a més de visitar la resta de la ciutat i els seus museus en una època especial en què Alcoi es converteix en la Ciutat del Nadal.

En el vídeo adjunt a la notícia pots escoltar a la regidora de turisme Lorena Zamorano i el gerent de la Dependent Joanfran Rozalén, expliquen com la unió de Tirisiti i la regidoria de turisme han aconseguit moltes bones sinergies, i s'ofereix un producte molt complet al turista, que pot visitar la ciutat de la mà del Tiristi al matí, i vore el teatre a la vesprada. A més, se'ls dóna informació sobre la resta de museus d'Alcoi o les activitats de la ciutat.

Seran tres rutes els dissabtes 3, 10 i 17 de desembre. Ja s'han apuntat per a cadascuna 50 turistes. Cada dissabte a més es realitzaran quatre sessions del Tirisiti a la vesprada, per tal de donar oportunitat als turistes de vore el teatre. La regidora de turisme Lorena Zamorano considera que l'activitat és molt encertada i que "podríem utilitzar a Tiristi com a ambaixador de la nostra ciutat, no sols en Nadal"

Per altra banda, recordeu que el pròxim 20 de desembre s'obrirà la venda per internet per a acudir a vore el Tirisiti en les seues funcions habituals. Vora la meitat de les entrades, unes 7.000, es vendran per internet, i l'altra meitat en taquilla. L'any passat vora 30.000 persones gaudiren del titella alcoià, i enguany es vol superar aquesta xifra.

Joanfran Rozalen explica que en la campanya oberta al públic es faran 79 funcions. A banda cal sumar el centenar que es fan en campanya escolar, i les altres 12 especials per a la ruta de Descobreix Alcoi els dissabtes. En total, vora 200 funcions, que qualsevol companyia de teatre les volguera per a sí. Tirisiti no ha volgut mai treballar, però sense dubte es tracta del titella més faener que hi ha, ja que no pararà d'oferir alegria i bon humor a tots els que visiten Alcoi, la Ciutat del Nadal.