El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comença un nou curs escolar per a més de 18.000 joves a l'Alcoià i Comtat

Infantil, primària, secundària i alguns cicles de Formació Professional han iniciat el curs aquest 8 de setembre a l'Alcoià i el Comtat. Un any on es repeteixen les mesures de mascareta i distanciament, tot i que en un context diferent amb la vacunació molt avançada en els xiquets de més de 12 anys.

 

Xiquets el primer dia als Salesians.

Motxilla, estoig, esmorzar i mascareta. Milers de joves de l'Alcoià i el Comtat han iniciat aquest 8 de setembre un nou curs escolar, el 2021-2022. La pandèmia encara no ha remés del tot i es mantenen les mateixes mesures que el curs passat, amb grups bambolla en els més xicotets i distanciament en els més majors. Però sí que hi ha diferències respecte a l'inici del curs passat, ja no hi ha incertesa, s'ha demostrat que els centres educatius són llocs segurs. I a més, la majoria dels joves que inicien curs, els que tenen més de 12 anys, ho fan en almenys una de la dosi de la vacuna.

Primer dia en un dels instituts de les comarques

A Alcoi, el municipi que aglutina la major part de la població comarcal, inicien el curs 11.000 joves, entre infantil (1.741), primària (3.436), ESO (2.682), Batxillerat (704), Formació Professional (2.424) i el Centre d'Educació Especial Tomás Llácer amb 51 alumnes. Des de l'Ajuntament d'Alcoi ha adequat l'entorn de diversos centres, ampliant i rebaixant voreres, com als voltants del col·legi Horta Major i l'IES Andreu Sempere; en la zona de Santa Ana; o al centre en el col·legi dels Salesians i la plaça de la universitat.

Obres a les voreres dels Salesians, al centre d'Alcoi.