El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicia una campanya de recollida de llet a benefici de l'economat de Càritas

Les donacions es poden fer en els supermercats de la ciutat, el 6 d'octubre entre les 9.30 i les 14.30 h; i també en els centres d'educació primària i a l'IES Cotes Baixes, de l'1 al 5 d'octubre.

Es pretenen recaptar 7.000 litres de llet, la quantitat que es reparteix entre els usuaris de l'economat durant dos mesos.

Tots aquells que vulguen participar en la campanya 'Somos la leche' ho podran fer el dissabte 6 d'octubre als següents supermercats de la ciutat: Mercadona, Mas y Mas, Consum, Dia, Kupps, Economy, Lidl, Aldi i Mercat de Sant Roc. Voluntaris de Cáritas Alcoi estaran a les portes d'aquests establiments per tal de rebre tots els brics de llet que la gent vulga oferir, en horari de 9.30 a 14.30 h.

Entre el cos de voluntariat també hi haurà membres dels grups juvenils CAU de Santa Rosa, Juniors Flor de Neu de Sant Roc, Juniors Endavant del Sagrado Corazón, jóvens de Sant Joan de Ribera, i Muntanyeres de Vedruna; tots ells juntament amb el Club Rotary Font Roja.

Les donacions també es poden realitzar durant la setmana de l'1 al 5 d'octubre en els centres d'educació primària d'Alcoi i a l'IES Cotes Baixes.

Mitjançant la campanya de l'any passat es pogueren recollir vora 14.000 litres de llet, duplicant les previsions inicials i cobrint el subministrament de llet de l'economat durant quatre mesos.

Des de Cáritas Alcoi reconeixen, mitjançant un comunicat de premsa, que "Alcoi és molt solidària, ho ha demostrat en cada projecte realitzat; per això es demana la col·laboració de tots els alcoians per tal d'igualar la quantitat de llet recollida l'any passat".