El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicien les obres a l’Edifici del Viaducte del Campus d’Alcoi de la UPV

Edifici del Viaducte / Foto: Campus d'Alcoi de la UPV

La històrica Escola Industrial celebrar el seu centenari dins de dos anys, en 2023.

Comencen els treballs de millora de l’accessibilitat de l’antiga Escola Industrial situada al passeig Ovidi Montllor. També es rehabilitarà i recondicionaran part de les seues instal·lacions.

El projecte d’obres a l’Edifici del Viaducte del Campus d’Alcoi de la UPV s’ha iniciat aquest mes de gener. Amb aquesta intervenció es vol millorar l’accessibilitat al centre educatiu, restaurar i reparar les teulades, instal·lar ascensors i racondicionar algunes parts de l’edifici

La licitació a concurs es presentava en juny del 2020. Finalment l'empresa encarregada d’aquestes accions serà Eladio Silvestre S.A., tindrà un cost de 359.340,22 € i el termini d’execució és de 6 mesos, així que previsiblement en juny d’aquest any es podrà gaudir de totes les novetats a l’edifici. 

La Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament d’Alcoi van firmar un conveni en el qual aquest històric edifici de la ciutat podria ser utilitzat pel campus universitari d’Alcoi per ampliar les seues instal·lacions. L’Escola industrial també és la seu de la formació de Persones Adultes Orosia Silvestre, l'Escola Municipal de Belles arts o les Aules de la Tercera Edat.

Pots conèixer més d'aquest edifici al documental "Piedras que hablan. El Campus, historia y arquitectura".