El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicien les obres del nou camp de gespa artificial al Francisco Laporta

S'ha habilitat el camp 3 com aparcament per als camps de setmana, o esdeveniments amb molta afluència.

La ciutat esportiva de l'Alcoyano comença a fer-se realitat. Aquesta primera setmana de febrer s'han iniciat les obres per a construir el nou camp de gespa artificial i nous vestidors prefabricats.

Quatre empreses s'han presentat a la licitació de les obres, i finalment l'adjudicatària és Asfaltos y Construcciones Aitana, que ha millorat el preu de licitació amb una rebaixa de quasi 100.000 euros de l'import base. Finalment les obres suposaran 690.000 euros, davant els 789.000 de la licitació.

Les obres suposaran la construcció d'un camp de futbol de gespa artificial, nous vestidors en casetes prefabricades, i diferents actuacions en instal·lacions i accessos. El regidor d'esports Miguel Juan assegura que és "una actuació molt necessària per a descongestionar els camps del Poliesportiu, on s'han de jugar partits durant tot el cap de setmana, inclús diumenge de vesprada. Guanyarem un camp municipal més per acollir entrenaments i partits".

Les obres s'allargaran 11 mesos, i durant aquest temps l'Ajuntament ha habilitat el camp de futbol Cesar Narro, número 3 dels camps del Serpis, com aparcament els caps de setmana o jornades esportives especials. S'han millorat els accessos al camp, s'han col·locat tanques laterals i s'ha senyalitzat en el carrer Tast. S'incorporen així 270 places de pàrquing en un camp "que els caps de setmana la seua utilització és mínima".