El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicien les obres per ampliar el pontet de la Venta Nadal

Més de 800 cotxes passen cada dia per aquesta carretera, que uneix Alcoi amb Benidorm. Atenció als desviaments si ets un conductor habitual en la CV-70. 

Les obres costen 400.000 euros i comencen aquest mateix 7 de gener. Suposaran el tall al trànsit durant almenys 3 mesos, però s'han habilitat i indicat desviaments. 

El xicotet pont de la CV-70, al costat de la Venta Nadal, estarà tallat el trànsit els pròxims 3 mesos per obres de reparació i ampliació. La conselleria d'Obres Públiques té previst iniciar les actuacions aquest mateix 7 de gener a les 8 hores, i ja estan senyalitzats els desviaments. El pont està en Penella, pedania de Cocentaina, i afecta el trajecte entre Alcoi i Benilloba. És un tram amb un traçat de muntanya amb un trànsit diari de 812 vehicles de mitjana.

Són obres de reparació perquè, segons expliquen des de conselleria, les aletes del pont estan desplaçades per l'enfonsament provocat per les pluges, que també han provocat filtracions en el tauler. Però a més de reparar el pont, s'ampliarà per tal d'eliminar un punt estret de la calçada, i es reconstruiran els murs de formigó als dos màrgens del riu.