El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inicien les obres per cobrir la Beniata amb una malla

Comencen el treballs. Imatge facilitada per l'Ajuntament.

L'actuació durarà tres mesos, i no suposarà més afecció al trànsit que el tros de carril que ja està tancat per seguretat.

Durant els pròxims tres mesos, una empresa cobrirà tot el vessant de la Beniata amb una malla per evitar que possibles despreniments de pedres arriben a la calçada. És la solució provisional per al problema de despreniments evidenciat l'any passat. Mentre duren les obres no s'esperen més restriccions de trànsit que les que ja hi ha, amb part del carril dret tancat als vehicles des dels despreniments de l'any passat, i que reobrirà una vegada estiga instal·lada la malla.

Les obres costen 70.000 euros que pagara l'Ajuntament de manera subsidiària, per tal d'agilitzar les obres. Però es preveu un acord amb la UPV per vore de quina manera es retornen els diners.

Es tracta d'una solució provisional, però la idea és fer un gran projecte que resolga de manera definitiva els problemes de lliscaments. Des del consistori asseguren que ja s'està redactant la memòria per a este nou projecte que estarà enllestit este mateix mes de maig.