El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inscriuen 673 persones per al curs 2019/2020 de les Aules de Tercera Edat

Aules Tercera Edat

Des del Govern d'Alcoi, la regidora de Tercera Edat, Carolina Ortiz recorda que "el nostre Govern ha fet que Alcoi siga Ciutat Amigable dels Majors i hem constituït la mesa d'Envelliment Actiu".

Les aules de tercera edat aconsegueixen un total 673 de persones inscrites, 76 més que l'any passat, i 103 més que fa dos anys. Encara que les places que han sigut reservades han arribata la xifra de 865, ja que hi ha 192 inscrits que participen en més d'una activitat.

Les activitats més inscrites són gimnàstica, amb 280; balls de saló amb 123, seguida per ioga, amb 121; informàtica té 91 inscrits: 29 en el curs inicial, 20 en el mitjà i 42 en el superior, Dibuix i Pintura 83, les corals 73: 42 en la d’Oliver i 31 en la Plaça, Treballs Manuals 53, Història i Geografia de la Comunitat Valenciana 21 i Noves Tecnologies 20.

Des del Govern d'Alcoi, la regidora de Tercera Edat, Carolina Ortiz recorda que "el nostre Govern ha fet que Alcoi siga Ciutat Amigable dels Majors i hem constituït la mesa d'Envelliment Actiu". Ja que durant la passada legislatura es van realitzar diverses millores en les instal·lacions en l'aula informàtica, dotant-la de dos projectors, nous equips informàtics, adequació de l'aula amb estors i a més, es va canviar l'espai de la gimnàstica del Viaducte al Complex Esportiu Eduardo Latorre.

L'inici de les activitats començarà a partir del 16 de setembre, i finalitzant a mitjans de juny de 2020.