El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'invertirà vora mig milió d'euros per a millorar el barri de Els Clots

L'Ajuntament també contempla la conversió d'algun carrer del barri en zona per a ús exclusiu de viananats.

Més enllà de millorar el clavegueram i l'accessibilitat dels carrers, l'Ajuntament també estudiarà la possibilitat de convertir en zona de vianants d'alguns carrers del barri.

L'Ajuntament té previst invertir 445.000 € en el barri de Els Clots, una quantia amb què s'adequarà el clavegueram i les canalitzacions d'aigua, així com l'accessibilitat dels seus carrers.

Aquestes actuacions responen a la segona fase de les obres, després que mesos enrere s'haguera treballat en els carrers Llibertat i Els Clots. Ara doncs serà el torn de la resta del barri, amb una inversió que considerant ambdues fases serà de vora 600.000 €.

Més enllà de millorar el clavegueram i l'accessibilitat, l'Ajuntament també estudiarà la possibilitat de convertir en zona de vianants d'alguns carrers del barri. El regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, reconeix que "la xarxa de clavegueram de Els Clots presentava alguns problemes, pel que erem conscients que calia actuar". Martínez espera que amb aquesta actuació es puga "millorar la vida de la gent que viu en el barri".

Del total de diners que s'invertirà en aquesta segona fase, 300.000 € seran aportats pel consistori alcoià, mentre que els restants 145.000 € aniran a càrrec de la Diputació d'Alacant.