El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'invertiran 107.000 € en noves prestacions tecnològiques per al carrer Entença

Altura del carrer Entença on s'instal·lara un nou semàfor.

Les millores contemplen la instal·lació d'un semàfor en el pas de vianants existent enfront de l'accés al Mercat Sant Roc.

L'Ajuntament continua realitzant actuacions per convertir Entença en un veritable carrer 'smart'. L'últim dels projectes aprovats està valorat en vora 107.000 € i permetrà implementar noves prestacions tecnològiques en aquest vial.

Amb l'actuació s'introduiran una sèrie de dispositius per a millorar les condicions de mobilitat, seguretat, sostenibilitat i accessibilitat en aquest carrer, i que són els següents: balises lluminoses indicadores de passos de vianants, instal·lació d'un semàfor en el pas de vianants existent enfront de l'accés al Mercat Sant Roc, instal·lació de càmeres de control de trànsit i punts Wifi sobre els bàculs de semàfors, instal·lació de dos punts elèctrics de càrrega, instal·lació de plaques solars per al suport dels punts carrega elèctrics, i instal·lació de sensors de detecció per al control de les zones de càrrega i descàrrega.

"Aquesta és una nova actuació que millorarà Entença amb novetats que no hi havia quan es va realitzar el primer projecte. S'aportaran les últimes novetats i que faran encara millor aquest carrer, més sostenible i segura per als vianants", destaca l'alcalde i regidor de Smart City, Toni Francés.