El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sis esportistes recorreran 4.700 quilòmetres per arreplegar diners per al projecte Somriures

Saúl Ramírez, José Rico, Zeus López, Julio Abad, Jaume Belda i Rubén Colomina són els sis corredors que participaran enguany en més de 20 curses per tal d'arreplegar diners i guanyar visibilitat per a les reivindicacions de Somriure.

Es tracta del projecte "un repte per una causa 2", amb un doble objectiu: aconseguir finançament per a l'associació comarcal Somriures; i per altra banda incrementar la visibilització de l'associació i la seua reivindicació en els mitjans de comunicació i xarxes socials.

Així, sis corredors amateurs es posen a disposició de l'associació per a recórrer vora 4.700 quilòmetres en 21 proves diferents per tota Espanya, amb l'objectiu d'arreplegar 1 euro per cada quilòmetre recorregut. "Ells posen el seu cos, el seu temps i les seues energies per córrer eixos quilòmetres i tot el recaptat anirà destinat a la nostra associació i el nostre projecte", expliquen des de Somriures. Perquè es pot apadrinar quilòmetres i participar en el projecte. Cliqueu en la imatge per a saber com col·laborar en aquest projecte:

El projecte Somriures naix de la preocupació de les Associacions de Pares dels dos centres d'educació especial d'Alcoi i Ibi, el Tomás Llácer i el Sanchis Banús, que lamenten la falta de recursos públics per atendre a les persones amb diversitat funcional una vegada finalitza l'escolarització als 21 anys. "Deixen de rebre les teràpies i atencions que rebien al centre escolar, i la majoria queden reclosos en les seues vivendes per no existir recursos suficients per a poder atendre'ls".