El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Situació de la Covid-19 a la província d'Alacant abans de poder eixir a practicar esport

El govern central ha anunciat algunes condicions per poder eixir a passejar o fer esport a l'aire lliure a partir d'aquest dissabte 2 de maig. A ARAMULTIMÈDIA t'oferim alguns gràfics sobre la situació de la Covid-19 hores abans que entren en vigor aquestes mesures.

 

Cal recordar que a partir d'aquest 2 de maig, les persones majors de 14 anys podran eixir a practicar esport entre les 6 i les 10 del matí i les 20 i les 23 h. Els passejos dels menors de 14 anys es restringeixen de 12 a 19 h. Pel que fa a les persones dependents que necessiten estar acompanyades i als majors de 70 anys, podran eixir de 10 a 12 i de 19 a 20 h.


Òbviament, les persones que presenten símptomes de Coronavirus o estiguen quarantena no podran eixir de les seues vivendes.

 


L'esport que es pot practicar és tot aquell que siga individual, sense contacte i amb una distància d'almenys dos metres. El govern ha establit que només es pot practicar una vegada al dia i la duració no està establida, però ha de ser dins la franja horària de les 6 i les 10 del matí i les 20 i les 23 h.