El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Smartable, Coba Complements i Carlos Doménech, premis Emprenedors de la Mancomunitat

Guanyadors dels premis Emprenedors de la Mancomunitrat, sisena edició
Ja s'han donat a conéixer els guanyadors de la sisena edició dels premis Emprenedors de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Smartable, premi a la Millor Empresa, és una firma dedicada a la distribució de productes tecnològics d'última generació i connectats a Internet. Coba Complements rep el premi a Millor Empresa Sostenible, pel seu treball en el disseny de bosses de mà, fetes amb tèxtils reciclats i cuir. Per últim, Carlos Doménech rep el premi al millor Projecte Emprenedor per la seua idea d'aplicar les tecnologies 3D al sector ortopèdic

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat ha tornat a lliurar els premis del concurs emprenedors, on reconeix i gratifica aquelles empreses i empresaris que tenen potencial per a generar ocupació. En aquesta sisena edició, les dos empreses guanyadores en la categoria de Millor Empresa han sigut Smartable i Coba Complements.

Smartable, premi a la Millor Empresa, és una firma dedicada a la distribució de productes tecnològics d'última generació i connectats a Internet. Amb aquest premi rep una dotació de 2.000 euros. Per altra banda tenim a Coba Complements que rep el premi a Millor Empresa Sostenible. Coba Complements es dedica al disseny i edició limitada de bosses de mà, fetes amb tèxtils reciclats i cuir. Amb aquest premi reben 1.500 euros de dotació.

I per altra banda tenim el premi al Millor Projecte Emprenedor, amb la idea de reconéixer el treball d'una persona que té un projecte en ment amb capacitat de crear ocupació i generar activitat econòmica. En aquesta ocasió el premi és per a Carlos Doménech pel seu projecte d'aplicació de tecnologies 3D al sector ortopèdic. Aquest premi està dotat en 1.000 euros.

El gerent de la Mancomunitat Manolo Gomicia ha anunciat els guanyadors d'aquesta sisena edició dels premis Emprenedors de la Mancomunitat, i al que s'han presentat un total de 13 candidatures. Per a Gomicia, "la consolidació d'aquests premis demostra la importància que té per a la Mancomunitat el foment i promoció de l'economia, la creació i creixement d'empreses i la generació d'ocupació a les comarques de l'Alcoià i el Comtat, on projectes com l'Agència Impuls, el programa Emprendeaventur@ i el Pla de Competitivitat Turístic són altres exemples de projectes que hem posat en marxa".