El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El club alcoià ha confirmat l'horari de les semifinals del play off a 2B i, també, el de la final

Més informació

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Smartable Iot, Coba Complements i Carlos Domenech ja tenen els premis emprenedors de la Mancomunitat

Premiats / Facebook de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés
VI Edició

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat ja ha lliurat els VI premis emprenedors. Hi ha hagut tres categories d'aquests premis que arriben a la 6a edició i han estat lliurats a Banyeres

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat ja ha lliurat els premis emprenedors. Hi ha hagut tres categories d'aquests premis que arriben a la 6a edició i han estat lliurats a Banyeres. El premi a millor empresa ha sigut per Samrtable Iot, S.L.U. Aquesta empresa busca "l'internet de les coses" on el seu principal objectiu és la prestació de serveis informàtics, de telecomunicacions i de consultoria i integració de tecnologies de la informació i comunicacions. El premi, valorat en 2.000 euros, l'ha entregat el president de la Mancomunitat, Manolo Gomicia.

Coba Complements ha rebut el premi a millor empresa eco-sostenible. Es dedica a l'elaboració a mà i amb matèries recuperades a partir d'excedents i restes de fabricació d'empreses tèxtils. Els seus productes es caracteritzen per la personalització i combinació de materials que mai es repeteix. Josep Sempere, alcalde de Banyeres, ha entregat el guardó valorat en 1.500 euros.

L'últim premi, que lliura la 'Manco', ha estat per a Carlos Domenech Mompó com a millor projecte emprenedor. Desenvolupa i comercialitza de productes destinats als podòlegs per a l'elaboració de plantilles ortopèdiques mitjançant la implementació de la impressió 3D. Júlia Company, directora general de l'IVACE, ha entregat el guardó valorat en 1.000 euros.